Ölsta Stand Up 17/11

standup-nov_23

Efter två succékvällar så kör vi en gång till innan säsongen är slut.

Ölsta standup Comedy

Skratta med oss på Ölstas alldeles egna Standupscen i Folkets hus. 4 härliga komiker gästar oss denna kväll. Kända från standup scener runt om i landet.

Therese Sandin har åkt land och rike runt som förkomiker till Johan Glans. Med sin syrliga och skeptiska ton tar hon sig an ämnen som känns, såsom döden och ensamhet. ”Detta kommer bli en kul kväll”.

Gussy Löwenhielm är en underfundig komiker som gärna pratar om sina brister och tillkortakommanden. Han rör sig i gränslandet mellan finurliga ordvrängerier och absurda betraktelser. Som författare har Gussy givit ut nio böcker, skrivit manus för TV, radio och galor. Han är dessutom mannen bakom det populära Instagramkontot Fredsdruvor.

Agneta Stefansson skämtar om sin vardag och yrkesliv som 50 plussare. Hon gillar dialekter och gör sitt bästa för att härma dom. Till vardags är hon Tv – journalisten som håller koll på de mesta lokala nyheterna. 2019 vann hon titeln ”Umeås roligaste”.

Kvällens konferencier är tillbaka på Ölsta. Sara Jägborn. Den blonda burdusa värmlänningen som är van att styra upp en kväll i skrattets anda. Som medelålders kvinna och dessutom statligt anställd blir det lätt igenkänning och skratt att reflektera över.

Vi startar kvällen kl.19.00 med middag för den som önskar, vill du äta hemma ansluter du kl. 19.45 då showen börjar kl. 20.00.

Middagen kostar 100 kr. Meny: Matiga pajer med sallad och bröd. Ska du/ni äta med oss så skriver du antal portioner och om det önskas vegetariskt, gluten eller laktosfritt. Det kommer även att finnas korv med bröd till försäljning för den som hellre vill äta det. För att vara med på denna härliga humorkväll så behöver du föranmäla dig (och dina kamrater och med namn på samtliga). Föranmälan krävs men är inte bindande. (Meddela gärna om du inte kan komma efter du föranmält dig) Begränsat antal biljetter. Anmälan görs till standup@olstafolkpark.se Skriv som rubrik ”Ölsta standup 20 oktober”. Sista anmälningsdag 14 november.

Biljettpris:
Medlem i Ölsta folkets hus 200:-/person
Icke medlem i Ölsta Folkets hus 250:-/person (vill du bli medlem så kan du bli det på plats).

Biljetten betalas på plats i dörren när ni kommer via Swish eller kontant. Kl. 20.00 drar komikerna igång.
Det blir ett fullspäckat schema där de byter av varandra varvat med pauser för mingel.

Hoppas vi ses.
Välkomna!