Ölsta julmarknad 17 dec

Den tredje advent är det dags igen för Årets Julmarknad på Ölsta folkets hus och park.

Vi har i år utökat med säljarplatser inomhus, så nu kommer det att finnas över 40 hantverkande säljare på båda våningsplanen och i parken där vi också har vårt mysiga glöggcafé. Vi spelar såklart julmusik i parken som håller stämningen när du strosar omkring bland marknadsstånden. Som vanligt finns det julklappsfiske, Lyckohjul och Tombola för stora och små.

I parken kommer även Korvgubben och Bondenkocken stå om man blir lite hungrig. Vi har även Junaidi Stockholm som bland annat säljer brända mandlar och Churros mm. Hägerstens Vokalensemble bidrar med julstämning och att sjunga för oss vid två tillfällen under julmarknaden. Kl. 13 och 13.45 på scenen i stora salen på plan två inomhus i huset. Vi ser fram emot att få sprida julglädje med eder alla!

Det kommer löpande uppdateringar så håll utkik!

Juliga hälsningar

Styrelsen