Träffa Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och alla de andra. Följ med in i Mumindalen! den 16 augusti!

Foto: Joachim Grusell

 

I år är det hundra år sedan författaren Tove Jansson föddes och det firas av Muminälskare i hela världen. Och det inte minst av Riksteatern och Folkets Hus och Parker som presenterar den musikaliska föreställningen I Mumindalen för att hylla Tove Jansson och hennes författarskap.

Den 16 augusti klockan 16.00 har vi den stora äran att visa denna föreställning i folkparken.

Tove Janssons böcker har älskats av generationer barn och mest älskade är hennes berättelser om Mumindalen, där fantasifigurerna är så mänskliga i sina väldigt utpräglade personligheter och filosofiska funderingar. I år är det hundra år sedan den finlandssvenska författaren föddes och det firas av Muminälskare i hela världen. Även Riksteatern och Folkets Hus och Parker vill hylla denna fantastiska författare genom att göra det möjligt för barn i hela Sverige att njuta av hennes förtrollade värld,

Om I Mumindalen

I Mumindalen möter du Mumintrollet, Snusmumriken, Lilla My och alla de andra i Muminensemblens musikaliska resa genom Tove Janssons förtrollade värld. I Mumindalen tar sin början den första varma vårdagen, Mumintrollet har försovit sig. De andra Muminfigurerna som Snusmumriken, Lilla My, Filifjonkan, Tooticki och Hemulen har fullt sjå med att hitta och väcka honom.

 

Köp biljett till I Mumindalen

Priser:
Barn: 80 kr
Vuxen: 20 kr

Mumindalen_PRESS_Foto-JoachimGrusell_01