Stand up i Folkets Park 24 juli

Välkomna till en sommarkväll i Ölsta Folkpark!

Denna kväll bjuder vi in till skratt. Känner du precis som vi för att göra något roligt på hemmaplan. Njut av en av våra mest älskade komiker. Martin Svensson med vänner. Komikern Martin Svensson var på Ölsta Folkpark i juni 2023 och nu åker han på turné med kajaken på taket, ljudanläggningen i bakluckan och tältet i baksätet. Idén är att kombinera turnén med att paddla kajak på någon sjö, å eller hav i närheten. Varhelst det finns en publik slår han upp ljudanläggningen och bjuder på en sprakande standupshow med sina ”best of” från 25 år som komiker.

Martin uppträder över hela landet och ses regelbundet t.ex. på Norra Brunn. Trots att han inte är ”känd från TV” är han en av landets mest bokade komiker. Det är varning för träningsvärk i skrattmusklerna!

Parken öppnar öppnar kl. 18.00 Entrén via parkgrindarna på framsidan. Biljetten betalar du i biljettluckan. Biljettpris: 150:-Ingen föranmälan. Kom som du är. Spontant, planerat eller oplanerat Plats: Dansbanan inne i parken. Där kommer det att finnas bord och stolar. Känner man för att njuta av den vackra sommarkvällen innan showen så kan man med fördel ta med sig en picknickkorg och hitta en plats i vår vackra park. Straxt innan showen hittar man en plats uppe på dansbanan.

Kl. 19.30 Förshow
Kl. 20.00 Martin Svensson


(Kom gärna i god tid så du/ni kan hitta en bra plats innan vi drar igång).Café med fika, varmkorv och snacks kommer att finnas.

Välkomna!