Dotterbolaget – OJ, NU BLEV JAG LITE BLYG

SÖNDAG 19 FEBRUARI 2023 KL. 12:00–14:00

I samarbete med Riksteatern Stockholm län och med stöd av Kulturrådet så kan vi presentera årets första familjeföreställning: OJ, NU BLEV JAG LITE BLYG!

En föreställningen som leker med ljud, röst och sång. Om att våga ta plats och göra sin röst hörd. Om hur blyg man kan bli och hur pinsamt det kan kännas när det blir fel. För de flesta av oss upplevs rösten som något identitetsskapande, något nästan privat, trots att vi använder den i nästan alla offentliga sammanhang för att kommunicera med andra.

För många av oss är det konstigt när vi hör vår egen röst inspelad. När vi sjunger fel eller låter konstigt så skäms de flesta av oss. Behöver det vara så? Och vad gör man med sin skam?

I föreställningen får publiken möta flera olika karaktärer. Först och främst Lage och Missin, de skall sjunga en sång tillsammans men det blir lite fel och då måste det trösta sig genom att spela upp andra situationer där det blivit tokigt. Vi får bland andra möta; – läraren som inte vågade prata, – monstret med bebisröst och tolken som äter upp Finland. SCENOGRAFI & KOSTYM
Caroline Romare

MÅLGRUPP: Från 6 år Föreställningen börjar kl. 13.00 Längd 45 min Biljett: 80 kr

Biljetter köps via Tickster https://www.tickster.com/events/a7gj3h0hdwnhdf6 redan nu men det går också bra att köpa i entrén.

Medverkande Virginia Librado-Gallego, Claes Åström Föreställningen producerades med hjälp av bidrag från Stockholms stads kulturförvaltning. Vi öppnar dörrarna redan kl. 12. Kiosk och Fiskdamm finns på nedre plan i huset.

Varmt Välkomna!