Har du hört att Rosie har bitit i gräset? 25/10 2020 kl 14:00

ÄNTLIGEN ÄR VI TILLBAKA!!!

Pygméteatern kommer till Ölsta på Höstlovet
söndagen 25 oktober kl. 14.00

Köp biljett till Rosie här

Coronaanpassad föreställning
för närvarande kan vi bara släppa ett begränsat antal biljetter på grund av den rådande pandemin men vi hoppas på att regeringen kommer att komma med nya riktlinjer 1 oktober…

Har du hört att Rosie har bitit i gräset?
från 4 till 10 år
fritt efter Dödenboken av Pernilla Stalfelt

Med sin humor och stilistiska förmåga skildrar Pernilla Stalfelt på ett roligt, fantasi- fullt och sakligt sätt de stora existensiella frågorna. För små som för stora.

Om man händelsevis skulle tro att döden inte är ett lämpligt ämne för barn så blir man i ”Döden- boken” övertygad om motsatsen.
Det är svårt att förstå vad döden är, men lite grann kan man veta i alla fall. Till exempel att växter, djur och människor som lever måste dö till slut. Inga undringar är för små, för stora eller omöjliga. Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var nns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu nns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? Inte blir man väl en pipande varmkorv?!!

2006 satte Agneta Ehrensvärd upp en bearbetning av Dödenboken på Unga Dramaten. Pjäsen spelades 86 gånger för en livligt deltagande publik. Nu har Agneta regisserat en nybearbetning på Pygméteatern, även denna gång med David Mjönes i huvudrollen. 

“Pygméteatern kan skatta sig lyckliga över att ha en så galet n uppsättning under sitt tak…Varken helgerån eller trams. “Har du hört att Rosie bitit i gräset” är ett trösterikt spel att mota mörker och rädsla med. En stjärna på teaterkalaset.”

Här hittar du var du kan köpa biljetter till Har du hört att Rosie har bitit i gräset?
Följ länken till Tickster Köp biljett till Rosie

Välkommen
Ölsta Folketshus / Brita