Valborgsfest med konsert 30 april kl 18

Valborg 2017

Inga planer för Valborg? Vi på Ölsta erbjuder inte bara Stockholms vackraste folkpark utan även bästa Valborgskonserten med Viktor Brobacke och Amanda Fritzen (Från Club Killers, Moneybrother, Darya och månskensorkestern mm). Ta med era ungdomar och barn och kom och fira traditionsenligt med sång, dans, lek, fiskdamm, flipper, jättebrasa, medlemsbar och fika. Ponnyridning mellan 18-19, ca 20 kr per tur.

Styrelsen på Ölsta folkpark har under de senaste åren satsat mycket på att få ordning på ekonomi, café, värmesystem, scener, teknik, brandskydd samt renoverat park, bodar och lokaler. Ett arbete som snart är avslutat (nåja, en över hundra år gammal folkpark blir aldrig klar). Nu vill vi fylla parken med aktiviteter, liv och traditioner – för alla. Redan nu har vi mycket på gång, tex ser sommarens barnteaterprogram fantastiskt ut. Den traditionsenliga ”hönsbytardagen” kommer att som sedvanligt dra storpublik. Och vi tror att fjolårets tokhyllade (och hårt nischade) dödsmetallfestival Howl From The Coffin kommer att bli sommarens höjdpunkt för alla som är tuffa.
Men vi vill mer! Och vädjar till alla att höra av sig till oss med förslag på evenemang och aktiviteter som ni vill göra.
Spökstig för kidsen? Skoldisko? Replokal? Eurovision på bioduk med superljud? Dansbandskväll på dansbanan? Projektioner av konstfilm på fasaden? Utomhusbio? Bilträffar? Yoga? Kurser i trädgårdsskötsel? Konstcamp? Popkollo? Klättervägg? Luftgevärsskytte? Slotracing? Animationskurs? Lindyhop? Körsång? Barnteatergrupp?
Vi har lokaler och park. Ni har säkert drömmar och idéer?
Kontakta oss via FB, eller via styrelsen@olstafolkpark.se

 

Spara

Spara

Spara

Spara