21 juni 2014: Clowner trollbinder i föreställning utan ord.

TrioSmack_Foto-MartinSkoog_08

Alla kan känna igen sig i och förstå det allmängiltiga kroppsspråk som clownerna i Trio Smack använder för att förtrolla åskådarna. Eftersom gruppen inte använder något talat språk, spelar det inte någon roll vilket modersmål publiken har. Föreställningen Trio Smack har sedan den skapades 2011, spelats i Stockholm och Burma. Turnén i Burma var ett samarbete med den ideella organisationen Clowner utan gränser och gruppen turnerade på barnhem och spelade för föräldralösa barn och barn vars föräldrar inte har möjlighet att ta hand om dem.

– Det var fantastiskt att spela för dessa barn som lever ett mycket tufft liv, säger Camilla Persson, en av clownerna. Vi kände att barnen verkligen tog föreställningen till sig och de skrattade mycket, fortsätter Camilla.

Om föreställningen

Resväskor fastnar i luften, röda bollar försvinner och återuppstår och en arg gubbe ramlar omkull. Med trolleri och situationskomik lockar de tre clownerna barnen till hysteriska skratt, gapflabb och fnitter. Trio Smack ger publiken en föreställning där ord är överflödiga.

Föreställningen pågår i 40 minuter och passar barn i åldrarna 5-10 år. Medverkande: Baha Swidan, Stacey Sacks, Camilla Persson. Regi Nalle P Laanela.

Teatergruppen Dotterbolaget startades 1999 med syfte att göra nyskriven humor av kvinnor för alla. De senaste åren har de framförallt gjort teaterclownföreställningar.

Pris barn förköp: 60 kr + ev serviceavgift.

Pris barn i dörren: 80 kr.

Köp din biljett i förväg genom att klicka här: http://www.tickster.com/sv/events/h668kz2e184fuj5

Vuxna FRI(villig) entré!