Inställt pga sjukdom

Dessvärre får vi ställa in morgondagens Quiz då några aktiva i föreningen har blivit sjuka. Men vi kör igång igen framöver. Vi uppdaterar här när nästa tillfälle är. Följ oss även på sociala medier så missar ni inte våra arrangemang och event.

På fredagen den 18/11 kör vi igen!

Samla ihop grannar och vänner och anmäl ett lag! Vi startar kvällen kl.18 med middag för den som önskar, vill man äta hemma ansluter man kl. 18.45 när musikquizet drar igång och då startar även filmvisningen på nedervåningen för de barn som följer med.

Vill du äta middag med oss måste du förbeställa vilket antal portioner som önskas senast onsdagen den 16/11 Middag.+ dryck kostar 80 kr. Det kommer även att finnas korv med bröd till försäljning för den som hellre vill äta det (behöver inte förbeställas).

Quizet är uppdelat i olika kategorier såsom gissa introt, strofen, rebusen mm. Till vissa låtar kommer även följdfrågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Extra bonuspoäng till laget som lyckas komma på kvällens tema. För att vara med och quiza måste man har föranmält sitt lag på max 4 deltagare över 15 år och man får bara delta i 1 lag per quiztillfälle, för att vi ska kunna genomföra quizet behöver det vara minst 4 anmälda lag.

Alla anmälningar görs till Sofie@olstafolkpark.se

Hoppas vi ses!