Vi är vinnare av årets kulturpris 2021 här i Ekerö Kommun

Med motiveringen:
Med stort engagemang har den här föreningen utvecklat en verksamhet som, trots pandemin, fått blomma upp under året som gått. Både lokalerna och parken med sin fina dansbana har fått varsam renovering och de har arrangerat alltifrån buggkurser, mellokvällar, quizaftnar, käpphästhoppning, och loppisar till konstutställningar, konserter, barnteater och pubkvällar.

Som en del av Folkets Hus och Parker har de även gjort sig ett namn utanför Ekerö och öppnat upp sin verksamhet för resten av Stockholm och erbjuder kultur på landsbygden nära storstan. Personerna som engagerar sig jobbar ideellt med entusiasm som drivkraft.

Den här föreningen bjuder på en mängd olika upplevelser och aktiviteter för alla invånare och erbjuder ett brett utbud av kulturliv året runt för både stora och små.

Vi tar emot detta pris med ödmjukhet och massor av stolthet och glädje

Vi fortsätter vårt arbete och ser fram emot kommande arrangemang med många besökare. Håll utkik i sociala medier och här på hemsidan.

Styrelsen