Musikquiz hos oss på fredagkvällar

*** Inställt pga sjukdom fredag 17/12

På fredag den 17/12 kör vi igång med årets sista musikquiz, det är alltså sista chansen att vara med och tävla i år.Vi startar kvällen kl.18.00 med middag för den som önskar, vill man äta hemma ansluter man kl. 18.45 när musikquizet drar igång och då startar även filmvisningen på nedervåningen för de barn som följer med.

Kvällens middag är en god soppa tillagad av Svartsjö Matsal. Vill du äta middag med oss måste du förbeställa vilket antal portioner som önskas senast onsdag 15/12. En soppa + bröd med goda pålägg kostar 65 kr. Det kommer även att finnas korv med bröd till försäljning för den som hellre vill äta det (behöver inte förbeställas).

Quizet är uppdelat i olika kategorier såsom gissa introt, strofen, rebusen mm. Till vissa låtar kommer även följdfrågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Extra bonuspoäng till laget som lyckas komma på kvällens tema.För att vara med och quiza måste man har föranmält sitt lag på max 4 deltagare över 15 år och man får bara delta i 1 lag per quiztillfälle, och för att vi ska kunna genomföra quizet behöver det vara minst 4 anmälda lag.

Alla anmälningar görs till Sofie@olstafolkpark.se

Hoppas vi ses! 
Sofie