Nucirkus på väg 4 september kl. 13.00

Nucirkus, en teater-lek där alla är välkomna att vara med.
Barnens Underjordiska Scen, BUS. För 0-100 år
på Ölsta 4 september kl. 13.00
Parken öppen med fika och mingel från 12 – 16
Pris: 50 kr

Köp biljett till Nucirkus på väg

Nucirkus BUS
 Pappa Chäpplin med sin apa och sina cirkusdöttrar är tillbaka på vägarna! Nu med fler historier att berätta, nya nummer att öva och ett ännu tyngre bagage. Nu kommer den till oss!

Ett helt varv runt vår stackars jord har de dragit sin cirkusvagn men ändå inte hittat hem. Pappa Chäpplin och hans cirkusfamilj är väldigt trötta och slitna när de snart rullar in sin vagn till oss, men ännu har de inte tappat hoppet! Kanske kan de tillsammans med er finna den rätta vägen?

Tillsammans med de osynliga hästarna, prima ballerinan och världens starkaste Adolfina skapar vi den bästa och lekfullaste cirkusföreställningen i hela världen. Kanske kan ni också hjälpa pappa Chäpplin att trolla fram svaren på alla frågorna så att de äntligen kan hitta hem. Men vad är egentligen hemma? Och vad är ett hem?

Välkommen till en föreställning med fler frågor än svar, med skratt-tårar och allvars stunder. En lek i stunden och ett magiskt möte som ekar kvar långt efter att cirkusfamiljen dragit vidare på sin eviga resa.